Τον Οκτώβριο του 2016, η Kim Kardashian έπεσε θύμα ληστείας υπό την απειλή όπλου στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της στο Παρίσι, με απώλειες κοσμήματα αξίας περίπου 10 εκατομμυρίων δολαρίων συμπεριλαμβανομένου του δαχτυλιδιού αρραβώνα της Lorraine Schwartz των 4 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η Kim Kardashian έμενε στο Hôtel de Pourtalès για την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού όταν εισέβαλαν οι μασκοφόροι. Την έδεσαν και της έκλεισαν με κολλητική ταινία το στόμα και τα μάτια της και η σταρ αργότερα αποκάλυψε ότι φοβόταν ότι θα δεχόταν σεξουαλική επίθεση και δολοφονία.

Ο Yunis Abbas, τώρα 67 ετών, ήταν ένας από τους 12 άνδρες που κατηγορήθηκαν για το έγκλημα και πέρασε 22 μήνες στη φυλακή προτού του επιτραπεί η πρόωρη αποφυλάκιση για λόγους υγείας.

Σε μια νέα συνέντευξη στο Vice News, ο ίδιος αποκάλυψε κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με τον σχεδιασμό της ληστείας και επέμεινε ότι δεν νιώθει ενοχές παρά το γεγονός ότι άφησε την Kardashian «τραυματισμένη».

Και ενώ η reality star πραγματοποιεί το μεγαλύτερο give away που έχει κάνει με δωροεπιταγή 130.000.000 δολαρίων, ο Abbas δηλώνει πως η Kim Kardashian προκάλεσε την τύχη της μέσα από τον χλιδάτο τρόπο ζωής που προβάλλει.

«Μπήκα στο διαδίκτυο και είδα τα κοσμήματά της. Είδα το δαχτυλίδι της. Είδα ότι το έδειχνε παντού», είπε στο βίντεο. «Γνωρίζαμε αυτές τις πληροφορίες μέσω των social media. Ξέραμε ότι θα ερχόταν για την Εβδομάδα Μόδας, οπότε πήγαμε εκεί για να κάνουμε κάποιες αναγνωρίσεις, ώστε να είμαστε σίγουροι».

«Είδα μια από τις εκπομπές της όπου πέταξε το διαμάντι της στην πισίνα, σε εκείνο το επεισόδιο του Keeping Up With the Kardashians. Σκέφτηκα, έχει πολλά λεφτά. Αυτή η κυρία δεν ενδιαφέρεται καθόλου», δήλωσε στη συνέχεια. «Αφού πετούσε λεφτά, ήμουν εκεί για να τα μαζέψω και αυτό ήταν όλο. Ενοχος? Όχι, δεν με νοιάζει», ολοκλήρωσε αποφασιστικά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ