Η Kim Kardashian μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από την επίσκεψή της στο Bατικανό, παρέα με την Kate Moss.

Η ιδρύτρια του brand SKIMS βρέθηκε στην Ιταλική πρωτεύουσα τις τελευταίες μέρες και επισκέφθηκε το Κολοσσαίο, την Φοντάνα ντι Τρέβι και τη Bασιλική του Αγίου Πέτρου.

Όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα, το ταξίδι της Kim Kardashian, ήταν η τέλεια ευκαιρία για να μας δείξει μερικά fashion looks της, τα οποία περιελάμβαναν και μια vintage δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana αλλά και ένα φόρεμα με δαντέλα του Barragan.

To look της Kim στο Βατικανό, σχολιάστηκε από πολλούς αρνητικά, καθώς στο επίσημο site του αναφέρεται ότι για να το επισκεφθείς, δεν θα πρέπει το δέρμα σου να είναι γυμνό.

Παρόλα αυτά, γίνονται και μερικές εξαιρέσεις, άλλα είναι υποχρεωτικό να καλύπτονται τα γόνατα ή οι ώμοι, κάτι που όπως υποστηρίζει η διάσημη reality star, ακολούθησε κατά γράμμα.

“Μην ανησυχείτε, ακολούθησα το dress code και ήμουν καλυμμένη όταν βρέθηκα μέσα στη Bασιλική του Αγίου Πέτρου και την Καπέλα Σιξτίνα”, έγραψε η Kim Karadshian στην περιγραφή των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

Αυτό ήταν το πρώτο της ταξίδι, έπειτα από τον χωρισμό της από τον Kanye West.

Μαζί με την μητέρα των τεσσάρων παιδιών ήταν και το supermodel, Kate Moss με την κόρη της Lila Moss.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ