Παρόλο που η Kim Kardashian είπε πως αισθάνεται ‘αποτυχημένη’ μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε προς τον Kanye West, πηγές από τον στενό της κύκλο αναφέρουν πως δεν κάνει πίσω στην απόφασή της και οι διαδικασίες θα προχωρήσουν κανονικά.

Η πηγή ανέφερε στο PEOPLE ότι η Kim Kardashian δεν μετανιώνει και στηρίζει την αρχική της απόφαση να χωρίσει οριστικά από τον Kanye, μετά από 7 χρόνια γάμου.

“Η Kim τα πάει καλά. Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν εκείνη κατά την οποία υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου. Ήταν πολύ αναστατωμένη και είχε αμφιβολίες. Παρόλα αυτά έχει περάσει καιρός από τότε. Πλέον είναι χαρούμενη με την απόφασή της και ξέρει πως έπραξε σωστά.

Κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου της τελευταίας σεζόν του Keeping Up With The Kardashians, η σταρ του reality, έβαλε τα κλάματα μιλώντας για τον γάμο της και εξομολογήθηκε στις αδελφές της πως νιώθει βαλτωμένη.

Στην συνέχεια ανέφερε πως “Ο Kanye μετακομίζει διαρκώς σε διαφορετική πολιτεία κάθε χρόνο” και η ίδια αναγκάζεται να τον ακολουθεί για να βρίσκονται κοντά τα παιδιά, καθώς είναι καταπληκτικός πατέρας.

“Του αξίζει δίπλα του κάποια που θα μπορεί να υποστηρίξει την κάθε του κίνηση και θα τον ακολουθεί παντού, ακόμα και στο Wyoming”.

Σύμφωνα με την Khloé, η Kim Kardashian δίνει μάχη για να στέκεται στα πόδια της πίσω απο τις κάμερες, μιλώντας ακόμα και για έναν “μεγάλο καυγά” που είχε με τον Kanye πριν το ταξίδι τους. “Δεν μπορώ να το αντέξω άλλο αυτό, αισθάνομαι αποτυχημένη, αλλά εξακολουθώ να θέλω να είναι χαρούμενος ο Kanye”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ