Η Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele πραγματοποίησε ένα instagram live όπου επικοινωνούσε με τους followers της, όμως ένας εξ’ αυτών έφερε στη συζήτηση την Δέσποινα Βανδή.

H Adele μίλησε για τον καινούργιο της δίσκο ενώ τραγούδησε acapella το κομμάτι “Easy on Me” ενθουσιάζοντας το κοινό της.

Ωστόσο, ένας follower της αναφέρθηκε στη Δέσποινα Βανδή, και τη ρώτησε αν της αρέσει. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια έκανε αναδημοσίευση του caption και αυτή ήταν μια ωραία ινσταγκραμική στιγμή αναμφισβήτητα.

H Adele ωστόσο στο συγκεκριμένο Q&A μίλησε για το διαζύγό της, όμως έδειξε παράλληλα και τη δυσαρέσκειά της σε ερώτηση που αφορούσε στο σώμα της, λέγοντας: «Πόσα σώματα μετράω; Τι σημαίνει αυτό;». Ο follower της χρησιμοποίησε τον όρο “body count” κάτι που δεν άρεσε στη Βρεατνίδα star.

Η τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της Vogue και πραγματικά εντυπωσιάζει με την φωτογράφισή της, ενώ στη συνέντευξη στο τεύχος για τη Βρετανική αλλά και την Αμερικανική Vogue κάνει αναφορά στη νέα της σιλουέτα αλλά και στην απώλεια των κιλών της!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ