Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή ‘’Πάμε Δανάη!’’ και μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί τώρα στις ΗΠΑ και τι ψήφισε ο ίδιος.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός που εδώ και χρόνια ζει και κάνει καριέρα στην Αμερική, έχοντας και την οικογένεια που δημιούργησε εκεί. Μέσα από τις δηλώσεις τους, αποκάλυψε το τι επικρατεί στη χώρα με τις νέες εκλογές και την ανακήρυξη του Τζο Μπάιντεν ως νέου προέδρου των ΗΠΑ.

“Νομίζω ότι ο κόσμος έχει ξυπνήσει την τρίτη ημέρα των εκλογών με μια “ανάσα” και όλοι είναι χαρούμενοι για τη νίκη του δημοκρατικού υποψηφίου. Δεν μπορούν να πιστέψουν, μάλιστα, ότι ο Ντόναλντ Τράμπ δεν είναι πια Πρόεδρος της Αμερικής”

Ακολουθήστε μας στο Facebook: HELLO Cyprus

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι ψήφισε Τζό Μπάιντεν αλλά αν είχε την επιλογή θα ψήφιζε Καμάλα Χάρις, η οποία είναι η πρώτη γυναίκα Αφροαμερικανή αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

“Νομίζω όλα τα φώτα θα στραφούν πάνω της επειδή είναι η πρώτη γυναίκα αντιπρόεδρος των ΗΠΑ”

Μάλιστα, ανέφερε γιατί υπάρχουν πολίτες που υποστηρίζουν ‘μανιακά” Ντόναλντ Τραμπ.

“Οι πολιτείες της Κεντρικής Αμερικής και του Νότου ψηφίζουν “δαγκωτό” τον Τράμπ. Η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη που είναι σε διαφορετικό μορφωτικό και κοινωνικό επίπεδο, υποστηρίζουν τον Μπάιντεν”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ