Σε ακόμα μία πρωτότυπη κίνηση και, μάλιστα, για καλό σκοπό, πρωταγωνιστεί η Καίτη Γαρμπή, καθώς η μορφή της τυπώθηκε σε μάσκες για τον κορωνοϊό, οι οποίες πλέον είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας!
Τις μάσκες προστασίας σχεδίασε ο γνωστός σχεδιαστής Απόστολος Μητρόπουλος και σε αυτές υπάρχει η Καίτη Γαρμπή μέσα από τα kaitoji, τα δικά της emojis που έχει λανσάρει εδώ και μερικά χρόνια και κάνουν θραύση στα social media.
Στο κέντρο της μάσκας δεσπόζει το kaitoji «Κιβωτός», από τη μεγάλη και διαχρονική επιτυχία της Καίτης Γαρμπή, η οποία πρόσφατα κυκλοφόρησε και σε ντουέτο με τον Αντώνη Ρέμο, το οποίο θα περιλαμβάνεται στο επικείμενο νέο δισκογραφικό project της τραγουδίστριας, στο οποίο μοιράζεται κάποιες από τις επιτυχίες της με άνδρες τραγουδιστές της πρώτης γραμμής και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Platinum.
Μέσα από την «Κιβωτό», η αγαπημένη καλλιτέχνις συνεχίζει την πλούσια κοινωνική της δράση. Τα έσοδα από το video για το ντουέτο «Κιβωτός», που παραμένει εδώ και εβδομάδες στις κορυφαίες τάσεις του YouTube, διατίθενται για την Κιβωτό Του Κόσμου,  τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό ειδικής μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού. Τα έσοδα από τις μάσκες, οι οποίες πωλούνται από το e-shop της Panik, θα βοηθηθούν τα αδέσποτα ζώα.

 

View this post on Instagram

 

Οι συλλεκτικές #Kaitoji μάσκες μας ειναι εδώ!!! Δια χειρός @apostolosmitropoulos αγαπημένου μας σχεδιαστή! Οι καιτοτζιμάσκες μας φτιάχτηκαν για να μας φτιάξουν τη διάθεση αλλά και για να προσφέρουν μια σταγόνα ανακούφισης στους τετράποδους φίλους μας αφού το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα μοιραστεί σε φιλοζωικούς συλλόγους ? ?? Τις προ παραγγελνετε αποκλειστικά από το e-shop της @panik_entertainment_group Προστατεύουμε τον εαυτό μας, προστατεύουμε τους γύρω μας και μαζί φτιάχνουμε κι εμεις μια ΚΙΒΩΤΟ για τα αδέσποτα ζώα! #kaitojiMasks #kaitoji

A post shared by Kaiti! (@kaitigarbi) on

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ