Κινήσεις επανασύνδεσης φαίνεται ότι επιχειρεί ο Tristan Thomson, καθώς αυτό προδίδει το comment που έκανε στην πρόσφατη κοινοποίηση της Khloe Kardashian.

Oι δυο τους χώρισαν για ακόμη μια φορά, καθώς ο μπασκετμπολίστας φαίνεται να απίστησε ξανά, ωστόσο δεν εγκαταλείπει και προσπαθεί να την κερδίσει και πάλι.

Συγκεκριμένα, στην τελευταία της εικόνα στο instagram ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης τους τοποθέτησε τρία emoji καρδιάς.

Η Khloe ποζάρει με φόντο την παραλία και σε χαλαρό mood και ο Tristan σχολιάζει, με τους followers της reality star να εξαγριώνονται για ακόμη μια φορά.

Oι fans της Khloe Kardashian εξαγριώθηκαν

«Άφησέ την ήσυχη» και «Μπλόκαρέ τον» ήταν κάποια από τα comments των fans της, οι οπαίοι δεν επιθυμούν με τίποτα να υπάρξει επανασύνδεση τους.

Οι φήμες, λοιπόν, θέλουν τον Tristan Thomson να απατά την Khloe με τη Sydney Chase, κάτι που αποκάλυψε η ίδια, ενώ μετά από αυτήν την είδηση ακολούθησαν κι άλλες ειδήσεις παρόμοιου περιεχομένου, καθώς σε πάρτυ που παρευρέθηκε φαίνεται να πέρασε ωραία με διαφορετικές γυναίκες.

Πηγή από το περιβάλλον της είχε αναφέρει: «Δούλεψαν για δύο εβδομάδες πάνω στις φήμες που τον ήθελαν να την απατά, όμως εκείνη έχασε πλέον την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό του. Η Kloe αισθάνθηκε προδομένη και υποστηρίζει ότι δεν θα επιστρέψει», δηλώνει κοντινό της πρόσωπο στο E!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ