Ακόμη ένας χωρισμός φαίνεται ότι συνέβη στην οικογένεια Καρντάσιαν-Τζένερ. Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα, η Κένταλ Τζένερ και ο σύντροφός της, Ντέβιν Μπούκερ πήραν την απόφαση να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους στη ζωή τους.

Ο σούπερ σταρ του NBA και το 26χρονο μοντέλο ήταν μαζί από το 2020. Η τελευταία τους δημόσια εμφάνιση ήταν στο γάμο της αδερφής του 26χρονου μοντέλου, Κόρτνεϊ Καρντάσιαν με τον Τράβις Μπάρκερ. Η πηγή έρχεται από το Ε! News, η οποία ισχυρίζεται ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μιάμιση εβδομάδα.

Το ζευγάρι πέρασε πολύ όμορφα στην Ιταλία, όπως εξηγεί η πηγή, στον γάμο της αδελφής της Κόρτνεϊ. Ωστόσο, όταν γύρισαν πίσω άρχισαν να νιώθουν ότι δεν βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος και έχουν διαφορετικούς ρυθμούς ζωής και lifestyle, σύμφωνα πάντα με την πηγή του E! Entertainment.

Στιγμιότυπο από τον γάμο της Κόρτνει

Ο μπασκετμπολίστας ”ήθελε χρόνο χωριστά” ενώ οι δύο τους βρίσκονται σε επικοινωνία και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Το άτομο που μίλησε στο Ε! news ισχυρίζεται πως ίσως ο χωρισμός δεν είναι μόνιμος και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης Τζένερ-Μπούκερ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ