Η Κατιάνα Μπαλανικά είναι μια ηθοποιός που σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Όταν αποφασίζει λοιπόν να μιλήσει, είναι άκρως αποκαλυπτική.

Χθες, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος «Τετ-α-Τετ», και έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Αναφέρθηκε στην καριέρα της, στον έρωτα αλλά στην σημερινή σχέση της με τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Συγκεκριμένα για τον έρωτα και το μεγάλο κεφάλαιο της ζωής, τον Γιώργο Μαρίνο, η ηθοποιός είπε: «Ήμουν ένας μεγάλος έρωτας για τον Γιώργο Μαρίνο. Ήταν μία σχέση ζωής παράλληλη. Ήταν εκείνος που κάτι έβλεπε σε μένα. Από μέρους μου, τον θαύμαζα πολύ».

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως μέχρι να γίνουν από σύντροφοι, φίλοι, έκαναν πολλά χρόνια να μιλήσουν.

«Κάναμε πολλά χρόνια να μιλήσουμε. Έπιασε φωτιά ο Βουτζάς και τον πήρα τηλέφωνο για να μάθω τι γίνεται. Και μου λέει “τώρα που με πήρες εσύ τηλέφωνο, δεν με ενδιαφέρει φωτιά και μπούρμπερη” να γίνει. Και έτσι άρχισε η φιλία μας» είπε η ηθοποιός.

Ιδιαίτερα ειλικρινής ήταν και στο θέμα του Αλέξανδρο Ρήγα, με τον οποίον συνεργάστηκε και έκανε μεγάλες επιτυχίες, ωστόσο πλέον οι σχέσεις τους έχουν ψυχραθεί. «Του θύμωσα πολύ. Κι όταν θυμώσω δεν ξέρω πια τον άλλον, δεν τον αναγνωρίζω. Περνάω από δίπλα του και δεν τον ξέρω. Δεν θα τον συγχωρέσω. Δεν θα προλάβει να μου πει συγγνώμη, έχω περάσει και είναι κενό. Δεν υπάρχει πια σχέση μαζί του, δεν με λυπεί όταν πρέπει να διαγραφεί. Όταν ένας άνθρωπος σου έχει δείξει και του έχεις δείξει αγάπη, και κάποια στιγμή σου δείχνει ένα μαύρο τοπίο, δεν υπάρχει, σβήνει. Δεν θα χαλάσω τη ψυχή μου εγώ» σημείωσε η ηθοποιός.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ