Τις πρώτες τους βόλτες στη θάλασσα πραγματοποιεί ο Σάκης Ρουβάς με τη σύζυγό του Κάτια Ζυγούλη, απολαμβάνοντας κόκτειλς και κάνοντας χιούμορ.

Η λαμπερή σύζυγος του τραγουδιστή επιστράτευσε το χιούμορ της και καθώς έπιναν τα μοχίτο τους του έβαλε ένα rap τραγούδι που σε στίχο είχε αναφορά σε εκείνον. Μάιστα, ο διάσημος performer απόρησε και η Κάτια Ζυγούλη ξέσπασε σε γέλια.

Σάκης Ρουβάς Κάτια Ζυγούλη

Στο τραγούδι ένας στίχος ανέφερε «κατεβαίνω παραλία με τον Σάκη Ρουβά» και τότε εκείνος κοίταξε την κάμερα και η έκφρασή του μιλάει από μόνη της. Η Κάτια δεν σταμάτησε να γελάει με την αντίδρασή του και όπως θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο οι δυο τους δείχνουν χαλαροί και με διάθεση για χιούμορ!

Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς σε μια χιουμοριστική στιγμή τους
Στα μουσικά νέα του τραγουδιστή τώρα, το νέο video clip του τραγουδιού «Πάρε με αγκαλιά» κυκλοφόρησε και είναι ένα από τα 10 τραγούδια που εμπεριέχονται στο νέο δίσκο «Στα Καλύτερά μου» , σε συνεργασία με τον Φοίβο. Ο Σάκης, μας ταξιδεύει με το ατμοσφαιρικό video clip του «Πάρε με αγκαλιά» και μας συγκινεί.
Πρόκειται για μία ιστορία αγάπης, έτσι όπως μοναδικά ο Σάκης ξέρει να «διηγείται» μέσα από τα τραγούδια του. Μπορεί σε μία σχέση – ερωτική, φιλική, οικογενειακή – να έρχονται δύσκολες στιγμές και να πρέπει να αντιμετωπιστούν αμφίρροπα συναισθήματα, όμως με μία απλή χειρονομία, όπως μία αγκαλιά, όλα μπορούν να αλλάξουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ