Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Κάτια Δανδουλάκη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη νέα της παράσταση, την καραντίνα, την τηλεόραση αλλά και για τη νέα γενιά.

“Πάντα φερόμουν όπως θα ήθελα να μου φερθούν. Δεν μπορούσα ποτέ να πληγώσω ένα παιδί που πρωτοέβγαινε γιατί αν έμπαινε στη θέση του και δεχόμουν μια προσβλητική στάση θα μου χαλούσε το όνειρο. Δεν θα ήθελα να χαλάσω κανενός το όνειρο γιατί δεν θέλω να χαλάσει κανένας το δικό μου και κατάφερα μέσα από αυτό το μονοπάτι να μαζέψω τον κόσμο που πραγματικά δεν μου χαλούσε το όνειρό μου και δε τους χαλούσα κι εγώ το δικό τους” ανέφερε για τη στάση της προς μικρότερους συναδέλφους της που τώρα κάνουν το ξεκίνημά τους.

Για το δικό της ξεκίνημα δήλωσε: “Υπήρξαν πολλές προσβολές. Πολύ σύντομα επειδή δεν έδινα καμία συνέχεια και επειδή δεν διεκδικούσα με φωνές το δίκιο μου, αλλά με τη στάση μου. Έλεγα δεν θα ξαναέρθω αν δεν μου ζητήσει συγγνώμη ο κύριος που είπε αυτό. Το έλεγα στην παραγωγή. Μιλούσα πάντα όταν η πλάτη μου ήταν απολύτως καλυμμένη και δεν έφταιγα σε τίποτα. Έλεγα εγώ αύριο δεν θα έρθω στο γύρισμα αύριο αν δεν μου ζητήσουν συγγνώμη. Μου ζητούσαν συγγνώμη για να επιστρέψω στο γύρισμα. Αυτό ήταν θέμα χαρακτήρα. Όταν το έθεσα αυτό από την αρχή, έπαψε οποιαδήποτε τέτοια υποτιμητική αντιμετώπιση… Έχω μια αγωνία μέσα μου να μη θίξω ή προσβάλλω ποτέ κάποιον. Σιχαίνομαι κάποιος που έχει δύναμη να καταπιέζει κάποιον που δεν έχει. Δεν είναι ωραίο πράγμα. Είναι αυτό που μπορεί να με στείλει στον άλλο κόσμο. Το πρόσεχα πάρα πολύ”.

Δεν δίστασε να αποκαλύψει τον λόγο που έγινε θιασάρχης και να έχει πολλές επιπλέον ευθύνες: “Δε μπορούσα να παίξω όπου ήθελα. Οι προτάσεις που είχα καταλάβει ότι θα μου γίνουν δεν με οδηγούσαν στον δρόμο που ήθελα εγώ να οδηγήσω τον εαυτό μου κι επειδή είχα ένα ηγετικό στοιχείο ήθελα να οδηγώ τη ζωή μου εγώ. Να μη μου καθορίζει η πρόταση του καθενός τι θα κάνω στη ζωή μου”.

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ