Η Έλενα Τσαγκρινού ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2021 για τη δεύτερη τεχνική της πρόβα. Σκηνοθετικά έχει γίνει καταπληκτική δουλεία σε όλη τη διάρκεια των τριών λεπτών με αποκορύφωμα το τελικό πλάνο του τραγουδιού. Το σκηνικό το ίδιο με την πρώτη πρόβα. Κόκκινο σε μαύρο φόντο και φωτισμούς. Η Έλενα ήταν πολύ καλή και σταθερή φωνητικά.

Η Έλενα Τσαγκρινού “έγραφε” εξαιρετικά στην έναρξη όπου βρισκόταν στο πάτωμα και είχε γενικά πολύ καλή επαφή με τις κάμερες. Δε έχανε στιγμή τη χορογραφία, φωνητικά ήταν πάρα πολύ καλή και σταθερή και κέρδισε μεγάλο και θερμό χειροκρότημα.

Οι λήψεις της κάμερας σε πολλά σημεία ήταν κοφτές και γρήγορες. Στον καθρέφτη κάποια στιγμή αναγράφεται το “Εl Diablo” πολλές φορές. Στη συνέχεια άνοιξε ο καθρέπτης και εμφανίστηκε με χρυσά γράμματα ο τίτλος του τραγουδιού, ενώ στο φινάλε της πρόβας η Έλενα βάδιζε προς αυτή την κατεύθυνση, γυρνώντας το κεφάλι της προς το κοινό και ψιθυρίζοντας τον τελευταίο στίχο του τραγουδιού που δεν είναι άλλος από το El Diablo. Στο φόντο κυριαρχεί το κόκκινο χρώμα και οι φωτιές.

H Έλενα ήταν εκθαμβωτική και πλέον η Ευρώπη μιλάει για μια δεύτερη “Fuego”

Με πληροφορίες από το OGAE Greece και INFE Greece

Πηγή photos: THOMAS HANSES

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ