Χθες το βράδυ, ο ανερχόμενος καλλιτέχνης Τάσος Ξιαρχό βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2Night Show”. Μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά για τη ζωή του και αποκάλυψε συγκλονιστικά γεγονότα από την παιδική ηλικία που τον στιγμάτισαν.

Αναφερόμενος σε ένα συμβάν όταν ήταν παιδί, ο Τάσος Ξιαρχό εξέπληξε του πάντες λέγοντας:

«Έχω μια ανάμνηση από την παλιά μου γειτονιά. Πολλές φορές πάω για να πάρω ενέργεια. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα με μια σκηνή, που αργότερα έγιναν τρεις με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση. Με βίασε. Ξεκάθαρα. Ήταν της γειτονιάς. Εκεί είχε μόνο λίγα σπίτια και χωράφια.

Πριν από λίγες ημέρες με όλα αυτά που αποκαλύφθηκαν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, μου ήρθαν κι άλλα πράγματα, όπως ότι μου έκλεινε το στόμα για να μην ακουστώ…»

Συγκλονίζουν ακόμη περισσότερο τα όσα διηγήθηκε για τους γονείς του:

«Ποτέ δεν με βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Η μητέρα μου είχε πάντα την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο και ο πατέρας μου ήταν εθισμένος στο ποτό. Δεν καταλάβαινα τι ήταν. Στην ηλικία των 6 δεν καταλαβαίνεις αυτό το συναίσθημα επαφής που σου συνέβη.

Οι γονείς μου το έμαθαν όταν το είπα δημόσια, ποτέ δεν με ρωτούσαν αν είμαι καλά. Πάντα το γυρνώ στην πλάκα για να εκμηδενίσω μία κατάσταση. Οι γονείς γενικά δεν ρωτούν αν τα παιδιά τους είναι καλά. Να ρωτήσεις στο ουδέτερο, στο άκυρο;»

Δείτε το απόσπασμα:

Πηγή βίντεο: Zappit Show

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ