Όπως έλεγε χαρακτηριστικά άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά την κατάστασή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει καταρρεύσει ψυχολογικά. Άριστα ενημερωμένες πηγές υποστηρίζουν ότι εκτός από την κάκιστη ψυχολογία, που τον κρατάει σχεδόν όλη μέρα μέσα σε ένα δωμάτιο της μεζονέτας του Ψυχικού, φέρεται να υπάρχει και κάτι άλλο, πολύ πιο δύσκολο να διαχειριστεί. Κι αυτό είναι η σχέση του ηθοποιού με τον γιο του Δημήτρη που για κάποιους περνάει μια μεγάλη κρίση, αναμενόμενη μετά τα όσα δημοσιοποιήθηκαν για τον πατέρα του.

Κάτι όμως που διαψεύδουν φίλοι της οικογένειας, τονίζοντας ότι ο ηθοποιός, η σύζυγός του και το παιδί τους είναι ενωμένοι σε αυτή την ιστορία, από την πρώτη στιγμή. Την ίδια στιγμή δημοσιεύματα θέλουν τον ηθοποιό να πουλάει την μεζονέτα του Ψυχικού, προκειμένου να μετακομίσει για κάποιο διάστημα εκτός Αθηνών. Κάτι που δεν ισχύει αφού η κατοικία τελεί σε καθεστώς πλειστηριασμού από τράπεζα για μη αποπληρωμή δανείου, ο οποίος έχει «παγώσει» όπως και όλοι λόγω της πανδημίας. Επίσης δεν φέρεται να εξετάζεται επ’ ουδενί η μετακόμιση εκτός Αθηνών, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, όπου ο ηθοποιός επιθυμεί να απαντήσει στις κατηγορίες που του προσάπτουν.

Μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο ο ταλαντούχος ηθοποιός ήταν πρωταγωνιστής στην παράσταση «Την Πέμπτη κύριε Γκριν» έχοντας ως συμπρωταγωνιστή του πάνω στην σκηνή τον ταλαντούχο Δημήτρη Γκοτσόπουλο. Ο νεαρός ηθοποιός σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις τις τελευταίες ημέρες φέρεται να είπε ότι δεν μπορεί μετά από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας να συνυπάρξει μαζί του όταν και αν επιστρέψουμε σε μια θεατρική κανονικότητα.

Επίσης σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στον χώρο των θεατρικών παρασκηνίων παρά το γεγονός ότι σκηνοθέτησε το «Ο Θεός της Σφαγής» της Γιασμίνας Ρεζά, η παράσταση όταν ανέβει, θα ανέβει με άλλο σκηνοθέτη.

Ο Φιλιππίδης θεωρείται εδώ και μέρες persona non grata στην τηλεόραση, το θέατρο και τον διαφημιστικό χώρο.

Πηγή: protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ