Η Κατερίνα Στικούδη, συγκινεί με την ανάρτησή της από τη στιγμή που συνάντησε για πρώτη φορά το μικρό της γιο στο μαιευτήριο.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram στέλνοντας στους haters ηχηρό μήνυμα και δείχνοντας μας για πρώτη φορά να θηλάζει τον μικρό Βύρωνα.

Δείτε την πιο γλυκιά φωτογραφία με την πολυεπίπεδη σε νόημα και ερμηνεία λεζάντα

Διάβασε όσα έγραψε η Κατερίνα Στικούδη:

«Μου λέγανε… Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά… και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα; Μετά μου έλεγαν… Μπράβο που θηλάζεις… δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό; Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου (πολύ σύντομα λέει… αφήνω το παιδί μου λέει… ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες)

Μετά είπαν ότι είχα παρένθετη μητέρα… και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης… Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά… Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι… όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή, όταν έπαιξα σε μια σειρά… όταν ανέβηκα στο σανίδι… όταν έμαθα πιάνο! Α ναι θα μου πεις… έτσι είναι αυτή η δουλειά… θέλει γερό στομάχι να αντέχεις!

Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας, να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή από όσο νομίζω… να με κάνει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα… Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι» έγραψε η Κατερίνα Στικούδη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ