Η Κατερίνα Καραβάτου παρουσιάζειτ η φετινή τηλεοπτική σεζόν την εκπομπή «My Style rocks», και μίλησε στο «Πρωινό», παραδεχόμενη ότι έχασε βάρος.

«Από το τρέξιμο. Εχασα τρία κιλά», δήλωσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. Παράλληλα, η Κατερίνα αναφέρθηκε στην αντίδραση των παιδιών της όταν έμαθαν ότι θα παρουσιάσει το MSR αλλά και στο σχόλιο του Κρατερού Κατσούλη, με τον οποίο αν και δεν αποτελούν ζευγάρι πλέον οι σχέσεις τους είναι άριστες.

«Εύκολο δεν είναι τίποτα… Ο Αρίωνας δεν έχει ιδέα. Στην Αέλια τής το είπαν οι συμμαθήτριές της όταν κυκλοφόρησε η φήμη. Ο Κρατερός μού ευχήθηκε καλή επιτυχία», είπε η Κατερίνα Καραβάτου.

κατερίνα καραβάτου

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πρωινή ζώνη: «Θέλουμε τον χρόνο μας, είμαστε τελείως καινούργιοι… Όταν έχω στο μυαλό μου κάποιο πρωινό έχω τη “Φωλιά των Κου Κου”. Ένα τέτοιο πρωινό θα ήθελα να μπορούσε να επαναληφθεί. Δεν ξέρω αν θα επανέλθουν αμιγώς ψυχαγωγικές εκπομπές».

Η εβδομάδα ξεκινά με το πρώτο gala του «My Style rocks» για αυτή τη σεζόν, όπου οι διαγωνιζόμενες πρέπει να «μεγαλουργήσουν» στις εμφανίσεις τους, με θέμα το «bachelorette».
Η Κατερίνα Καραβάτου διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ