Με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα για το «My Style Rocks», υπήρξε ακόμα ένας έντονος διάλογος ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και στον Ανδρέα Μικρούτσικο, των οποίων η χημεία είναι κάποιες φορές είναι εκρηκτική. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την παρουσιάση της εκπομπής μόδας, δεν ακούγεται μόνο το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου αλλά και εκείνο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Αντρέα μου ποια από τις δύο θα σου άρεσε να παρουσιάσει το My Style Rocks, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ή η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;», ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου τον Ανδρέα Μικρούτσικο. «Εσύ!», της απάντησε.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου φανερά ενοχλημένη του είπε: «Εγώ να κάνω το My Style Rocks; Εμένα με υποτιμάς. Τώρα κάνω το πρωινό το καθημερινό και θέλεις να με στείλεις να κάνω το My Style Rocks;».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος τότε της απάντησε: «Άλλο το πρωινό, άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Θέλω να σου πω με άλλα λόγια, καμία από τις δύο! Δεν το κατάλαβες; Πρέπει να το κάνω τόσο λιανά; Τα θες πενηνταράκια;  Λοιπόν, καμία!».

Στη συνέχεια λύθηκε η παρεξήγηση μεταξύ τους και η Κατερίνα Καινούργιου κατάλαβε ότι η πρόθεσή του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν ήταν να την υποτιμήσει, αλλά να απαντήσει διπλωματικά, χωρίς να θίξει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ