Καλεσμένος στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος, ωστόσο η συνύπαρξη αυτή δεν ήταν και τόσο ομαλή επικοινωνιακά.

Η οικοδέσποινα του “Super Κατερίνα” κατέστησε σαφές στον καλεσμένο της ότι την ξάφνιασε η αποδοχή της πρόσκλησής τους, αφού την προηγούμενη εβδομάδα είχαν σχολιάσει την ανάρτησή του για την ακύρωση της παρέλασης με αφορμή την απώλεια της Φώφης Γεννηματά.

«Μου έκανε τρομερή εντύπωση όταν μου είπανε οι συνεργάτες μου ότι θα έρθει ο Γρηγόρης Πετράκος ως καλεσμένος στην εκπομπή. Αυτό συνέβη μετά τον άδικο χαμό της Φώφης Γεννηματά και τις δηλώσεις σου για την παρέλαση. Εγώ ξέσπασα τηλεοπτικά και είπα ότι δεν ήθελα να έρθεις», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου.

«Κατάλαβα ότι συνδέθηκες συναισθηματικά με το γεγονός και γι’ αυτό ξέσπασες. Καταρχήν έχουμε τρία τελείως διαφορετικά γεγονότα που κακώς συνδέονται… Η μέρα της παρέλασης είναι μια εθνική επέτειος και πράξη τιμής. Θεωρώ εντελώς ασύνδετο να μη γίνει αυτή η εκδήλωση τιμής επειδή συμπίπτει με την ημέρα πένθους με ένα πολιτικό πρόσωπο και δεν το συνδέω με τη Φώφη Γεννηματά… Η παρέλαση είναι μια απόλυτη πράξη πένθους και απόδοσης τιμής. Όπως πρέπει να αποδώσουμε πράξη τιμής στη Φώφη Γεννηματά που απεβίωσε, πρέπει να αποδώσουμε φόρο τιμής όπως κάνουμε κάθε χρόνο στους προγόνους μας… Τα τελευταία δυο χρόνια, παρατηρούμε μια τρομερή προσπάθεια απώλειας εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης των Ελλήνων, επί δυο χρόνια δεν έχουμε γιορτάσει καμία εθνική και θρησκευτική εορτή και φέτος που με τα μέτρα κτλ μας επιτρέπεται η παρέλαση, δυο μέρες πριν γίνεται αυτό και ακυρώνεται».

Παράλληλα, η συζήτηση πέρασε στον κορωνοϊό και την έκρηξη του τραγουδιστή για τις συνθήκες με τις οποίες θα δουλεύουν τα μαγαζιά, και επισήμανε την έννοια του διαχωρισμού. Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθούσε να τον καταλάβει, όμως δεν της ήταν εύκολο. Μάλιστα, αναρωτήθηκε γιατί θέλησε να κάνει δημοσιογραφική έρευνα, αφού δεν είναι δημοσιογράφος, με τον ίδιο να απαντά πως το έκανε γιατί κανένας δημοσιογράφος δεν θα έλεγε την αλήθεια

Το κλίμα μεταξύ τους ήταν ήρεμο, ωστόσο δεν μπόρεσαν να ταυτιστούν επικοινωνιακά όπως θα δείτε στο ακόλουθο απόσπασμα, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε: «Μόνος σου τα σκέφτεσαι όλα αυτά;».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ