Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί. Η είδηση πως έγιναν γονείς έγινε γονείς, έγινε γνωστή σήμερα το πρωί και η Κατερίνα Καινούργιου τους ευχήθηκε με τις πιο θερμές ευχές

«Να τους ζήσει. Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από λίγες ώρες έγιναν γονείς. Γερό και καλότυχο παιδιά», είπε η παρουσιάστρια στέλνοντας της ευχές στον πρώην συνεργάτη της και την Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου μετέφερε την αγωνία που υπήρχε από όλους καθώς περίμεναν τα νέα για το μωρό της Ιωάννας Τούνη. «Μέχρι κι εγώ χθες επειδή ο Δημήτρης είχε βγει στη Σίσσυ και είχε πει ότι είναι στο μαιευτήριο είχα ανησυχήσει και ρώτησα μια φίλη μου για την κοπέλα, όχι για να το πω στην εκπομπή. Έλεγα μην πάρω τον Δημήτρη και αγχωθεί. Έλεγα να πάρω τη Δήμητρα Αλεξανδράκη αλλά είδα που λέει να μην της στέλνουν άλλοι. Αλλά πραγματικά, όπως εγώ μπορεί να είναι και πάρα πολύς κόσμος που δεν θέλει να το κάνει από κουτσομπολιό αλλά επειδή νοιάζεται για την Ιωάννα», είπε η παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος της εκπομπής, Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε: «Η παρανόηση είναι ότι επειδή βγήκε ο Δημήτρης το πρωί της Κυριακής πιστεύαμε όλοι ότι μπαίνει στο μαιευτήριο. Τελικά δεν μπήκε το πρωί της Κυριακής. Επειδή λοιπόν μπήκε πολύ αργότερα στο μαιευτήριο όλο αυτό το διάστημα έστελναν μηνύματα τι γίνεται και αν έχει γεννήσει. Γι’ αυτό κουράστηκε και απάντησε με αυτό τον τρόπο.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ