Την Κατερίνα Καινούργιου την απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» που παρουσιάζει στη συχνότητα του Alpha.

Ωστόσο εκτός από το πλατό, η ίδια περνά αρκετό χρόνο και στο καμαρίνι της, όπου ετοιμάζει τις εμφανίσεις της και χαλαρώνει όταν δεν βρίσκεται στον αέρα της εκπομπής.

Αν θέλετε λοιπόν να δείτε εικόνες από το μοντέρνο καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου που είναι γεμάτο με ρούχα, παπούτσια και καλλυντικά, τότε συνεχίστε να διαβάζετε!

Κατερίνα Καινούργιου: Το μοντέρνο καμαρίνι της γεμάτο ρούχα και παπούτσια εντυπωσιάζει

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι λάτρης της διακόσμησης και δεν θα μπορούσε να μην έχει επιμεληθεί το καμαρίνι της, με τέτοιο τρόπο ώστε να εκφράζει το προσωπικό της στυλ.

Είναι ένας χώρος όπου περνά αρκετές ώρες της ημέρας της, αφού εκεί ετοιμάζεται για να βγει στην εκπομπή. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που η παρουσιάστρια έχει φωτογραφηθεί στο καμαρίνι της και μας έχει δείξει μερικές από τις αγαπημένες της γωνιές.

Στο καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου κυριαρχούν γήινες αποχρώσεις, με το μπεζ και το λευκό να δίνουν ένα ζεστό και κομψό αποτέλεσμα.

Αυτό που δεν περνάει απαρατήρητο είναι η μεγάλη ραφιέρα με τα αμέτρητα παπούτσια της παρουσιάστριας, αφού όπως είναι γνωστό η ίδια αγαπά την μόδα.

Δεν λείπουν φυσικά τα εντυπωσιακά ρούχα αλλά και τα καλλυντικά που επιλέγει καθημερινά η Κατερίνα Καινούργιου για το μακιγιάζ της.

Επιπλέον στον τοίχο υπάρχει και ένα μεγάλο πορτρέτο της, το οποίο είναι επιβλητικό και εντυπωσιάζει οποιονδήποτε μπει στο καμαρίνι της.

Δείτε παρακάτω εικόνες από το μοντέρνο καμαρίνι της Κατερίνας Καινούργιου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ