Μία αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στη χθεσινή εκπομπή της «Super Κατερίνα» για ένα περιστατικό που βίωσε στα πρώτα χρόνια της καριέρας της. Απευθυνόμενη στον Σπύρο Μπιμπίλα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι στην προσπάθεια της να αποσπάσει δηλώσεις από την κόρη του αξέχαστου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, Θεοδώρα, δέχτηκε ένα ξέσπασμα από εκείνη.

«Σπύρο είμαι η κοπέλα που αν θυμάσαι, όταν ήμουν 18 χρονών και δούλευα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ βρέθηκα σε παράστασή σου και η κόρη πολύ γνωστού ηθοποιού, ηθοποιός, με προσέβαλε με τον χειρότερο τρόπο, έβαλα τα κλάματα κι εσύ ο ίδιος -τα έχουμε πει παιδιά, ήταν η Θεοδώρα Βουτσά, έχουν περάσει χρόνια- κατέβηκες κάτω και έκανες χαμό. Για ποιο λόγο με προσέβαλε, για ποιο λόγο μίλησε άσχημα…», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε ότι δέχτηκε τηλεφώνημα από την ηθοποιό που της ζήτησε συγγνώμη. Στη συνέχεια, η Θεοδώρα Βουτσά ανάρτησε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, ένα κείμενο, με το οποίο απολογήθηκε ξανά για εκείνη τη συμπεριφορά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ