Αφού η Kate Middleton παντρεύτηκε τον πρίγκιπα William το 2011, 12 μήνες αργότερα, οι γονείς της Δούκισσας Carole και Michael Middleton αποφάσισαν να αποχωριστούν το παλαιό σπίτι της οικογένειας τους.

Η Δούκισσα του Cambridge μετακόμισε εκεί σε ηλικία 13 ετών και πέρασε τα εφηβικά της χρόνια στην ιδιοκτησία 1,5 εκατομμυρίων λιρών με το όνομα Oak Acre στο χωριό Bucklebury, αλλά οι γονείς της αποφάσισαν να αναβαθμίσουν την προσωπική τους κατοικία με μία έπαυλη των 4,7 εκατομμυρίων λιρών αφού έκριναν ότι η παλαιά τους κατοικία δεν τους προσέφερε αρκετή ιδιωτικότητα.

Η τοποθεσία του ακινήτου είχε δημόσια σημεία πρόσβασης που επέτρεπαν στους περαστικούς να κοιτάξουν μέσα και δεδομένου του νέου βασιλικού καθεστώτος της κόρης τους, δεν ήθελαν να ρισκάρουν την προσωπική τους ασφάλεια.

Το εντυπωσιακό οίκημα βρίσκεται στο Berkshire, το οποίο κατατάσσεται υψηλότερα από το Windsor σε μια πρόσφατη λίστα με τα «Καλύτερα μέρη για να ζεις στην Αγγλία», ενώ η εξωτερική επένδυση με τούβλο, τα παράθυρα σε γεωργιανού στιλ και οι μυτερές στέγες του σπιτιού τους διασφάλιζαν ότι ταίριαζε με την αισθητική της περιοχής.

Οι φωτογραφίες δείχνουν ότι διαθέτει περιποιημένο γκαζόν, πλούσια παρτέρια και άφθονα δέντρα. Βρίσκεται επίσης μέσα σε ενάμισι στρέμμα έκταση. Στα πλεονεκτήματα μπορεί να προστεθεί το ότι όλα τα παιδιά της Carole και του Michael φοιτούσαν στο Marlborough College, το οποίο απέχει 40 λεπτά με το αυτοκίνητο από την περιοχή.

Οι Middletons εξακολουθούν να είναι πολύ τακτικά μέλη του χωριού και ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton προσκάλεσαν ακόμη και τον ντόπιο ιδιοκτήτη παμπ στον γάμο τους το 2011.

Το σημερινό σπίτι της Carole και του Michael από την άλλη είναι ένα γεωργιανού τύπου αρχοντικό με επτά υπνοδωμάτια Grade II και είναι πολύ πιο απομονωμένο. Ο αδερφός της Kate, James έμεινε εκεί για λίγο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, δίνοντας στους θαυμαστές μια ματιά στους όμορφους χώρους του.

Πιστεύεται επίσης ότι ο πρίγκιπας George πέρασε τους πρώτους μήνες της ζωής του σε αυτό το ειδυλλιακό εξοχικό σπίτι όταν η Kate Midleton ήταν νέα μητέρα.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ