Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του αναφέρθηκε στα social media και το πόσο κακό έχουν κάνει στη ζωή μας, ενώ αναφέρθηκε και σ’ έναν παρουσιαστή που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση, κοροϊδεύοντας κόσμο.

Μπορεί να μην αναφέρθηκε στο ονομά του, αλλά τον φωτογράφισε τόσο καλά που όλοι κατάλαβαν σε ποιον αναφέρεται, και όπως είπε και ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Νίκο Μουτσινά.

«Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει για το πώς έχουν ντυθεί και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”. Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο Instagram κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δεν σε βάζει κανένας άλλος. Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό» είπε για τον παρουσιαστή, ενώ για τα social media τόνισε:

«Αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Ξέρω ότι είναι κάτι από το οποίο θέλω να μείνω απ’ έξω και προσπαθώ να μείνω απ’ έξω. Και έχω αποφασίσει μάλιστα το 2022 να κλείσω εντελώς τα social media μου. Πρέπει να βρω τη σωστή ημερομηνία για να το κάνω αλλά θα το κάνω και αυτό, έτσι για να δω πώς είναι».

Δείτε πώς σχολίασαν στο “Πρωινό” τις δηλώσεις του:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ