Δριμύτερος επανέρχεται ο Kanye West στην κριτική του απέναντι στην πρώην σύζυγό του Kim Kardashian κάτι που είναι ολοφάνερο μέσα από το τελευταίο post του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο ράπερ, αν και φαίνεται πως έχει προχωρήσει στην προσωπική του ζωή καθώς διατηρεί σχέση με το εκρηκτικό μοντέλο Julia Fox, επιθυμεί να έχει τον έλεγχο στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών του αλλά και στη σύζυγό του

Μετά τις τελευταίες του κατηγορίες ότι η Kim Kardashian δεν του επιτρέπει να βλέπει τα παιδιά του όσο θα επιθυμούσε, o Kanye West ισχυρίζεται ότι δεν συμφωνεί με τη συμμετοχή της North σε κοινό λογαριασμό με τη μητέρα της στο Tik Tok.

Από τη στιγμή που αυτό είναι το πρώτο μου διαζύγιο πρέπει να ξέρω τι να κάνω για την κόρη μου που συμμετέχει στο Tik Tok παρά τη θέλησή μου“. Το σχόλιο αυτό δεν έμεινε φυσικά αναπάντητο από την Kim η οποία έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από το instagram.

Η συνεχής ανάγκη του Kanye να μου επιτίθεται σε συνεντεύξεις και στα social είναι πιο βλαβερή από το γεγονός ότι η North έχει TikTok“, είπε η Kardashian στη δήλωσή της με insta story. “Ως γονέας και κύριος φροντιστής των παιδιών μας, κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να προστατεύσω την κόρη μας, επιτρέποντάς της να εκφράσει τη δημιουργικότητά της στο μέσο που επιθυμεί (με την επίβλεψη ενηλίκου) γιατί αυτό την κάνει ευτυχισμένη“, συνεχίζει.

Συνέχισε λέγοντας: “Το διαζύγιο είναι αρκετά δύσκολο για τα παιδιά μας και η εμμονή του Kanye να προσπαθεί να ελέγξει και να χειραγωγήσει την κατάστασή μας τόσο αρνητικά και δημόσια, προκαλεί μόνο περαιτέρω πόνο σε όλους”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ