Ο ράπερ Kanye West αποφάσισε να διαγράψει όλες τις φωτογραφίες του από το instagram account του και δεν είναι ξεκάθαρο αν σχεδιάζει να επιστρέψει στους 9,5 εκατομμύρια followers του. Ωστόσο, ο λογαριασμός του είναι ακόμα ενεργός.

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που ο West κάνει κάτι τέτοιο. Αφού διέγραψε τον λογαριασμό του αρκετές φορές, επέστρεψε τον Ιούλιο του τρέχοντος έτους πριν από την κυκλοφορία του 10ου στούντιο άλμπουμ του, “Donda”.

Αν και ο λόγος δεν έχει γίνει σαφής, η συγκεκριμένη κίνηση του Kanye West έρχεται λίγες μέρες αφότου μοιράστηκε μια 5λεπτη προσευχή για την “Ημέρα των Ευχαριστιών”, δηλώνοντας ότι θέλει να ξανασμίξει με την εν διαστάσει σύζυγό του Kim Kardashian, με την οποία έχει τέσσερα παιδιά. Η Kim ωστόσο υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο -μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου- και φαίνεται ότι έχει βρει νέο σύντροφο, αφού βγαίνει με τον Pete Davidson.

«Το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι πώς θα επανέλθω στην οικογένειά μου και πώς θα γιατρέψω τον πόνο που προκάλεσα. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τις πράξεις μου. Ειδοποίηση νέας λέξης: αστοχίες. Το μόνο κοινό πράγμα που έχουν όλες οι επιτυχίες και οι αποτυχίες μου είμαι εγώ».

Ο ράπερ συνέχισε να αναγνωρίζει πολλές από τις «ατυχίες» του. Από το την επιρροή του αλκοόλ σε εκείνον, μέχρι το πως η οικογένειά του έπρεπε να «αντέχει» τα μανιακά του επεισόδια, αναφερόμενος στη διπολική του διαταραχή.

«Είχα ένα μανιακό επεισόδιο το 2016 και με έβαλαν υπό βαριά φαρμακευτική αγωγή. Από τότε, συνέχισα και έκλεισα τη φαρμακευτική αγωγή που με έκανε ευαίσθητο σε άλλα επεισόδια, τα οποία η γυναίκα, η οικογένειά μου και οι θαυμαστές μου έπρεπε να υπομείνουν», ανέφερε ο Kanye West.

Την Παρασκευή είχε κάνει ένα Instagram Story που τον έδειχνε να φιλάει την Kardashian, μαζί με έναν τίτλο του TMZ που έγραφε: «Ο Kanye West λέει ότι ο Θεός θα φέρει την Kim ξανά μαζί του». Μάλιστα, την έκανε tag στη δημοσίευση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ