Ο Kanye West είναι αποφασισμένος να μην αφήσει την Kim Kardashian να αποδεσμευτεί εύκολα απ’ αυτόν. Λίγο μετά την διαδικτυακή του επίθεση προς πάντες ο ράπερ επανέρχεται δριμύτερος, αυτή τη φορά μέσω της δικαστικής οδού.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα ο 44χρονος κατέθεσε απάντηση στην αίτηση της πρώην του τον Δεκέμβριο στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια την Τετάρτη στην κομητεία του Λος Άντζελες.

Οι δικηγόροι του Kanye West ισχυρίζονται στην αίτησή τους, ότι η χορήγηση του διαζυγίου πριν τη διευθέτηση ζητημάτων όπως η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους (North, 8, Saint, 6, Chicago, 4 και Psalm, 2½) και η διαχείριση της κοινής περιουσίας τους θα μπορούσε να οδηγήσει σε “μια σειρά από δυσμενείς συνέπειες”.

Η κατάθεση επισημαίνει: “Μια πρόωρη λήξη του καθεστώτος δημιουργεί επίσης εμπόδια στην περίπτωση που ένας από αυτούς “παντρευτεί ξανά πριν από την ολοκλήρωση της υπόθεσης“.

Τη στιγμή που η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση για να αποκατασταθεί το μεσαίο όνομά της που είναι κοινό με αυτό του πρώην συζύγου της, ο West κάνει σαφές ότι θέτει τους δικούς του όρους για το διαζύγιο. Δεν διστάζει μάλιστα να υπαινιχθεί ότι θα προκύψουν προβλήματα τόσο με την επιμέλεια των παιδιών όσο και με την μελλοντική πιθανή απόφασή της να ξαναπαντρευτεί αν εκείνη βιαστεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία.

Μάλιστα ο ίδιος τονίζει ότι επιθυμεί να ασκηθεί το “δικαίωμά του αποζημίωσης αν πεθάνει κάποιος από τους δύο” και η Kardashian να συμφωνήσει να μην εμπλακεί σε κοινά περιουσιακά τους στοιχεία πριν αποφασιστούν οι όροι διαχείρισής τους, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία αναφέρουν ότι η Kim «απέρριψε» τα αιτήματα του Kanye West την Τρίτη.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ