Η ημερομηνία στέψης του βασιλιά Καρόλου έγινε γνωστή και δεν είναι άλλη από τις 6 Μαΐου του 2023. Η στέψη του νέου μονάρχη θα λάβει χώρα στο Aββαείο του Westminster, οχτώ μήνες μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ. Η συγκεκριμένη ημερομηνία έχει ιδιαίτερη σημασία για την Καμίλα.

Καμίλα: Την ημέρα της στέψης του βασιλιά Καρόλου Γ΄έχει επέτειο γάμου η κόρη της

Είναι η ημέρα που η 44χρονη κόρη της Καμίλα, Laura θα γιορτάσει τη 16η επέτειο του γάμου της. Η Laura, επιμελήτρια Τέχνης παντρέυτηκε το σύζυγό της, Harry Lopes, στο Wiltshire. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους του γάμου, όπως και η Κάθριν Μίντλετον που είχε σχέση τότε με τον πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η Καμίλα

Μάλιστα η Laura είχε φορέσει την floral τιάρα της μητέρας της. Η Laura και ο σύζυγός της Harry έχουν χαρίσει στην βασιλική σύζυγο, τρία εγγόνια, την 14χρονη Eliza και τους δίδυμους, Louis και Gus, 12 ετών. Η Eliza μάλιστα ήταν παράνυφος στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κάθριν Μίντλετον, το 2011.

Η βασιλική σύζυγός Καμίλα με τον πρώην σύζυγό της απέκτησε τον Tom Parker Bowles, 47 ετών, και τη Laura Lopes, 44 ετών. Ο γιος της, Tom Parker Bowles παντρεύτηκε τη fashion editor Sara Buys από το 2005 έως το 2018 και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τη Lola, 14 ετών, και τον Freddie, 12 ετών. Έτσι η Καμίλα είναι μία περήφανη γιαγιά 5 εγγονών.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ