Η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να απαντήσει στο σχόλιο που έκανε η Μαρία Μπακοδήμου για τους στημένους καβγάδες στην εκπομπή της και την “έρευνα” που έχει γίνει στο κανάλι για τα θέματα που πουλάνε.

«Θέλω να μιλήσω για τις στημένες κόντρες που συζητήθηκαν. Η ένταση δημιουργεί μια τηλεθέαση και βλέπεις αυτό… Ξέρω ότι έκαναν έρευνα στο κανάλι τους κι έδειξε ότι ο κόσμος τους βλέπει γιατί είναι ριάλιτι. Αυτό μπορεί και να το τροφοδοτούν με έναν τρόπο κάποιοι στο ακουστικό» είχε πει η Μαρία Μπακοδήμου για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το σχόλιο φαίνεται πως ενόχλησε την Καινούργιου, η οποία έδωσε τη δική της απάντηση μέσα απο την εκπομπή της: «Θέλω να πω κάτι γιατί με στεναχώρησε κάτι που είπε η Μαρία Μπακοδήμου. Θα μου πεις, γιατί ασχολείσαι ρε Κατερίνα; Αλλά, να πω και στη Μαρία Μπακοδήμου με όλο το σεβασμό στα χρόνια και την πορεία της ότι εδώ, δε στήνουμε κανέναν καβγά. Δε μας υποχρεώνει κανέναν ακουστικό να στήσουμε το οτιδήποτε και νομίζω ότι ούτε υπάρχει καμία έρευνα στον σταθμό που να λέει ότι αυτό πουλάει. Και σας το λέω επίσημα, γι’ αυτό η εκπομπή είναι πρώτη.

Έρευνες στον σταθμό γίνονται για το ποιες είναι αγαπημένες παρουσιάστριες στο κοινό. Για να είμαι εδώ και σε αυτή τη θέση προφανώς ο σταθμός έχει κάνει έρευνα. Πάρτε και ένα τηλέφωνο στον σταθμό γιατί ήταν άσχημο αυτό. Στεναχωριέμαι από γυναίκες που έχουν πορεία και έχουν κάνει επιτυχίες, τα πιο νέα κορίτσια να α υποτιμούν. Αυτό. Να δεχόμαστε την επιτυχία και των πιο νέων».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ