Με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης παντρεύτηκαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος την Κυριακή, 2 Οκτωβρίου. Μάρτυρες ήταν ο πατέρας του επιχειρηματία και μια επιστήθια φίλη του ζευγαριού ενώ οι καλεσμένοι ήταν δέκα στον αριθμό.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα νότια προάστια και εξασφάλισε πλάνα με τους συγγενείς του ζευγαριού, λίγο πριν τον πολιτικό γάμο του.

Η παρουσιάστρια όταν παρουσίασε το θέμα λίγο πριν τις διαφημίσεις, είπε ”Για πρώτη φορά, μόνο εμείς βρεθήκαμε στο γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου. Να τους ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον, με το καλό και το μωράκι τους… Μας μίλησε συγγενής του ζευγαριού… Θα τα δείτε σε πολύ λίγο, με το νυφικό της, τα πλάνα, τα πάντα… Μόνο εδώ λοιπόν για πρώτη φορά! Είδατε πόσο large είμαστε…”

Δείτε το βίντεο και όσα είπε:

Όταν γύρισαν από τις διαφημίσεις και ασχολήθηκαν με το γάμο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε επίσης «Να ζήσουν, πολύ ωραία ήταν! Τα παιδιά ήθελαν να το κρατήσουν κάτω από άκρα μυστικότητα και πολύ καλά έκαναν. Φόρεσε ένα φανταστικό άσπρο φόρεμα που το έραψε για εκείνη η Σήλια Κριθαριώτη και ήταν πάρα πολύ όμορφη. Φαίνονται πολύ χαρούμενοι! Θα γευμάτισαν μετά όλα καλά. Ξέρω και την οικογένεια του Βασίλη, είναι πολύ large άνθρωποι.

Ήταν η επισημοποίηση για να έρθει το παιδάκι τους στον κόσμο. Θα κάνουν και θρησκευτικό γάμο γιατί και οι δύο πιστεύουν πολύ στον Θεό, σας το λέω 100%. Και στα δικά μας οι λεύτερες», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον γάμο του πρώην συντρόφου της.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ