Αρνητικό για την Εύα Καϊλή φαίνεται πως είναι το κλίμα στις Βρυξέλλες, καθώς ο εισαγγελέας εμφανίζεται να έχει ήδη λάβει την απόφαση ότι η Ελληνίδα ευρωβουλευτής πρέπει να παραμείνει στη φυλακή.

Αυτό τουλάχιστον εκτίμησε ο ένας εκ των δικηγόρων της, ο κ. Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος παρέστη το πρωί στην ακρόαση της κυρίας Καϊλή στο βελγικό δικαστήριο. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης από τις βελγικές Αρχές, τόνισε ότι δεν είναι αισιόδοξος για την έκβαση της υπόθεσης.

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι η Εύα Καϊλή ζήτησε να αποφυλακιστεί με βραχιολάκι και πρότεινε να της αφήσουν μόνο ένα τηλέφωνο, το οποίο δέχτηκε να παρακολουθείται από τις αρμόδιες αρχές και να έχει επαφή μόνο με το παιδί της.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον κ. Δημητρακόπουλο, ο εισαγγελέας είπε ότι το παιδί δεν συνιστά λόγο αποφυλάκισης. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε πως ο εισαγγελέας φοβάται το ενδεχόμενο η Εύα Καϊλή να διαφύγει από τη χώρα.

Ο Βέλγος εισαγγελέας έθεσε, δε, ακόμα και ζήτημα «απαγωγής της από τις μυστικές δυνάμεις του Κατάρ, που θα στείλουν κατασκόπους, για να την πάνε στο Κατάρ», όταν οι δικηγόροι της Εύας Καϊλή (σ.σ. οι κ.κ. Δημητρακόπουλος και Ριζόπουλος) πρότειναν αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους στο σπίτι και με ηλεκτρονικό βραχιολάκι.

Η απόφαση για την παράταση της προφυλάκισης της Εύας Καϊλή ή την αποφυλάκισή της με βραχιλοάκι αναμένεται εντός της ημέρας, με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ