Για την δικαστική διαμάχη που είχε η Κάιλι Μινόγκ με την τηλεπερσόνα/influencer Κάιλι Τζένερ μίλησε πρόσφατα η τραγουδίστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Watch What Happens Live with Andy Cohen». Η Μινόγκ κινήθηκε νομικά εναντίον της Τζένερ, λόγω του εμπορικού σήματος ”Kylie” που ήθελε να καταχωρήσει η δεύτερη στην επιχείρησή της με καλλυντικά.

Η τραγουδίστρια ξεκαθάρισε ότι οι όποιες νομικές διαδικασίες, που έκανε προκειμένου η τηλεπερσόνα να μη χρησιμοποιεί το όνομά Κάιλι «έπρεπε να γίνουν». Όπως διευκρινίζει, «Έχω ξοδέψει μια ζωή προστατεύοντας το όνομά μου και χτίζοντας την επωνυμία μου, οπότε ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Καταλήξαμε σε συμφωνία».

Η εταιρεία της Μινόγκ

Η Αυστραλή σούπερ σταρ λάνσαρε το 2019 τη δική της εταιρεία ομορφιάς – που ονομάζεται απλά Kylie. Η εταιρεία της προσφέρει πέντε προϊόντα: ένα λάδι για τα χείλη, ένα lip gloss, το eye to cheek glitter, το lip to cheek χρώμα και τρεις αποχρώσεις για σκιές ματιών. Θυμίζουμε ότι όταν η ομάδα της Μινόγκ κατέθεσε ένσταση για το εμπορικό σήμα της Τζένερ το 2016, τα έγγραφα ανέφεραν ότι η «διεθνώς διάσημη καλλιτέχνιδα, ανθρωπίστρια και ακτιβίστρια για τον καρκίνο του μαστού» κατείχε ήδη το εμπορικό σήμα για το «Kylie Minogue» και το Kylie.com από το 1996.

Πως ονόμασε τελικά η Κάιλι Τζένερ την επιχείρησή της

No description available.

Η Τζένερ από την άλλη, μετά και την συμφωνία τους για την επωνυμία, ονόμασε την εταιρεία της Kylie Cosmetics και συνεχίζει να βλέπει τα έσοδά της να αυξάνονται με τις εταιρείες Kylie Swim και Kylie Baby.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ