Ο Justin Bieber και η σύζυγός του Hailey μίλησαν για τις δύσκολες στιγμές στη σχέση τους κατά τη διάρκεια του podcast “In Good Faith with Chelsea & Judah Smith”, που κυκλοφόρησε τη Δευτέρα.

Η Hailey Bieber δήλωσε ότι υπήρξε μια στιγμή που το ζευγάρι, το οποίο παντρεύτηκε το 2018 όταν εκείνη ήταν 21 ετών και εκείνος 24, δεν μιλούσε καν.

«Ήταν πραγματικά πολύ λυπηρό που δεν μιλήσαμε. Όταν ήμασταν νεότεροι, αυτός ήταν ένας τύπος που μου έλεγε κατάματα “Πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσες να είσαι το άτομο με το οποίο θα παντρευτώ και να κάνω οικογένεια” και μετά έκανα κάτι που πραγματικά τον πλήγωσε». Ωστόσο, δεν έγινε συγκεκριμένη για το τι έκανε, εκτός από το να πει ότι έκανε «κάτι πολύ ανώριμο και ηλίθιο».

Τα χρόνια που πέρασαν χώρια ήταν σημαντικά, ανέφερε η Hailey Bieber, καθώς και οι δύο είχαν εμπειρίες που έπρεπε να περάσουν. Επισήμανε ότι οι γονείς της, ο ηθοποιός Stephen Baldwin και η Kennya Baldwin, ήταν μαζί από τα 19 τους και ήταν τα πρότυπά της για γάμο, ενώ η ίδια υποστήριξε πως στηρίχτηκε στη μητέρα της σε μια περίοδο που ο Justin Bieber περνούσε κρίση ψυχικής υγείας.

«Την φώναζα, έκλαιγα και έλεγα: “Απλώς δεν μπορώ να το κάνω. Δεν υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να το κάνω αυτό αν πρόκειται να είναι έτσι για πάντα”. Ήταν τόσο ήρεμη στο τηλέφωνο, και είπε, “Θα περάσει, και θα είσαι καλά, υγιής, και είμαστε εδώ για σένα”».

Σε άλλο σημείο η Hailey ανέφερε: «Γνωρίζω στα αλήθεια ότι τον αγαπούσα και δεν θα ήταν η ώρα να τον εγκαταλείψω. Απλώς δεν θα του το έκανα αυτό».

Ο Justin Bieber εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υπομονή της συζύγου του και μίλησε για το πώς – παρά το γεγονός ότι προέρχεται από μια οικογένεια όπου οι γονείς του δεν παντρεύτηκαν ποτέ – πάντα ονειρευόταν να έχει μια γυναίκα και τη δική του οικογένεια.

«Συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να περάσω κάποια σοβαρή θεραπεία για να φτάσω σε ένα μέρος όπου θα μπορούσα να είμαι σε μια υγιή, σοβαρή σχέση, επειδή είχα πολλά τραύματα και ουλές. Απλώς δεσμεύτηκα να δουλέψω σε αυτά τα πράγματα και να γίνω υγιής».

«Κανένας από εμάς δεν θα ήταν το άτομο που θα έλεγε “τα παράτησα”. Κανένας από εμάς δεν επρόκειτο να είναι αυτός που θα απομακρυνόταν από την κατάσταση. Επειδή και οι δύο λέγαμε, “Εεπιλέξαμε να παλέψουμε για αυτό, οπότε θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», συμπλήρωσε η Hailey Bieber.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ