Ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός, Νίκος Κοκλώνης, ετοιμάζεται πυρετωδώς για το νέο show και κύκλο στο show των εκπλήξεων και των ανατροπώ, το οποίο λάτρευσε  Ελλάδα και Κύπρος, το “Just thw two of us”.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέο κύκλος του J2US θα μεταφερθεί σε ολοκαίνουργιο πλατό υπερπαραγωγή! Στόχος, μάλιστα, του Νίκου Κοκλώνη είναι να θυμίζει τη σκηνή της Eurovision με τεράστιο stage και τη δυνατότητα αλλαγής χρωμάτων με led εγκαταστάσεις, όπως διαβάζουμε στο zappit.gr.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη Real life, σε εξέλιξη βρίσκονται οι συζητήσεις με δεκάδες ονόματα για τις θέσεις των διαγωνιζομένων. Από τον χώρο της τηλεόρασης, η παραγωγή συζητά με τη Δανάη Μπάρκα, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Μαυρίδη ενώ σχετική κρούση έγινε και στον Δημήτρης Ουγγαρέζο.

Όσο για τον χώρο της μουσικής, στενό μαρκάρισμα γίνεται στον Άγγελο Διονυσίου και τον Θέμη Αδαμαντίδη, ενώ στο «κάδρο» μπαίνουν επίσης ο Λούκας Γιώρκας, η Μαντώ, η Κωνσταντίνα, η Αγγελική Ηλιάδη, η Ήβη Αδάμου και η Demy.

Πηγή: Με πληροφορίες από το zappit.gr 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ