Για μία εβδομάδα έχει διακοπεί η πολύκροτη δίκη ανάμεσα στον Johnny Depp και την πρώην σύζυγό του Amber Heard και οι αλληλοκατηγορίες των πρώην συζύγων για ενδοοικογενειακή βία και οι αποκαλύψεις που αφορούν τον έγγαμο βίο τους, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρων των διεθνών Μέσων.

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα βίντεο μέσα από το δικαστήριο στο οποίο δικηγόρος που ανήκει στην νομική ομάδα που υπερασπίζεται τον χολιγουντιανό σταρ, φαίνεται να πανηγυρίζει όταν η Amber Heard αναφέρεται στην πρώην σύντροφο του Johnny Depp και super model, Kate Moss.

Johnny Depp: Η αναφορά της Amber Heard στην Kate Moss και ο πανηγυρισμός του δικηγόρου του

΄Ηταν η στιγμή που η Amber Heard ισχυρίστηκε ότι σε ένα καβγά με τον Depp, φοβήθηκε ότι εκείνος θα έβλαπτε την αδερφή της, Whitney. Μάλιστα ανέφερε: «Τότε σκέφτηκα την Kate Moss και το περιστατικό με τις σκάλες».

Τότε ο δικηγόρος του Depp, Ben Chew, φάνηκε να πανηγυρίζει και ο ηθοποιός να χαμογελά. Το πιο πιθανό είναι ότι ο Depp με την νομική ομάδα του να έχουν στοιχεία που να διαψεύδουν το φημολογούμενο περιστατικό ανάμεσα στον ηθοποιό και την πρώην σύντροφό του, Kate Moss.

Στο βίντεο ο δικηγόρος φαίνεται να λέει στον Johnny Depp: «Ναι! Μην αντιδράς. Αυτό είναι τέλειο!». Ο ηθοποιός τότε με σκυμμένο κεφάλι χαμογελάει.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ