Η Jessica Simpson τιμά την ημέρα που άλλαξε η ζωή της και τη Δευτέρα 1/11/2021, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την ίδια να απεικονίζεται πριν από τέσσερα χρόνια – την πρώτη της μέρα χωρίς αλκοόλ – ενώ παρουσίασε λεπτομερώς τον τρόπο που ένιωσε τη μέρα που αποφάσισε να ξεκινήσει το ταξίδι της νηφαλιότητας.

«Αυτό το άτομο, νωρίς το πρωί της 1ης Νοεμβρίου 2017, είναι μια αγνώριστη εκδοχή του εαυτού μου. Είχα τόσα να ανακαλύψω, να ξεκλειδώσω και να εξερευνήσω. Ήξερα ότι αυτή τη στιγμή θα επέτρεπα στον εαυτό μου να πάρει πίσω το φως, να δείξω τη νίκη της εσωτερικής μάχης μου για αυτοσεβασμό», έγραψε αρχικά η 41χρονη Jessica Simpson.

Στη συνέχεια, με ειλικρίνεια και χωρίς κανένα σύμπλεγμα διευκρίνισε: «Προσωπικά, για να το κάνω αυτό χρειαζόταν να σταματήσω να πίνω αλκοόλ γιατί κρατούσε το μυαλό και την καρδιά μου στην ίδια κατεύθυνση και ειλικρινά ήμουν εξαντλημένη. Ήθελα να νιώσω τον πόνο για να μπορώ να το κουβαλάω σαν σήμα τιμής. Ήθελα να ζήσω όπως κάνει ένας ηγέτης και να σπάσω τους κύκλους για να προχωρήσω μπροστά. Ποτέ δεν κοιτάζω πίσω με λύπη και τύψεις για οποιαδήποτε επιλογή έχω κάνει και θα έκανα για τον υπόλοιπο χρόνο μου εδώ μέσα σε αυτόν τον όμορφο κόσμο».

Η Jesicca Simpson ωστόσο αναφέρθηκε τόσο στην ταμπέλα που υπάρχει για τον εθισμένο στο αλκοόλ, ενώ έκανε την αυτοκριτική της και υπογράμμισε ότι πλέον είναι ελεύθερη:΅«Υπάρχει τόσο πολύ στίγμα γύρω από τη λέξη αλκοολισμός ή την ταμπέλα του αλκοολικού. Η πραγματική δουλειά που έπρεπε να γίνει στη ζωή μου ήταν να αποδεχτώ στην πραγματικότητα την αποτυχία, τον πόνο, τη θραύση και το αυτο-σαμποτάζΤο ποτό δεν ήταν το θέμα. Δεν αγαπούσα τον εαυτό μου. Δεν σεβόμουν τη δική μου δύναμη. Σήμερα το κάνω. Τα έχω καταφέρει καλά με τους φόβους και έχω αποδεχτεί τα κομμάτια της ζωής μου που είναι απλά λυπηρά. Έχω την προσωπική μου δύναμη και ψυχικό θάρρος. Είμαι ​​ειλικρινής. Είμαι ελεύθερη».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ