Η Jennifer Lopez στα 52 της χρόνια διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και γλουτούς που ζηλεύουν ακόμα και 20άρες.

Η λατίνα τραγουδίστρια ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, ενώ γυμνάζεται εντατικά δίνοντας έμφαση στους γλουτούς της.

Εάν θέλετε ν’ αποκτήσετε και εσείς τους γλουτούς της Jennifer Lopez δεν έχετε παρά να κάνετε τις παρακάτω ασκήσεις σε καθημερινή βάση.

Μια εύκολη άσκηση για να την κάνετε στο σπίτι εάν δεν είστε λάτρεις του γυμναστηρίου. Μπορείτε να την κάνετε ή αγοράζοντας ένα step ή χρησιμοποιώντας μια καρέκλα ή ένα σκαμπό. Επίσης, μπορείτε να την κάνετε και σε ένα πάρκο, καθώς εκεί υπάρχουν πολλά πεζούλια. 60 επαναλήψεις αρκούν.

Για να γίνει σωστά η συγκεκριμένη άσκηση, πρέπει ν’ αγοράσεις ένα τέτοιο λάστιχο. Το τοποθετείς λίγο πιο πάνω από τα γόνατα, τα οποία λυγίζεις ελαφρώς και κάνεις βήματα προς τα αριστερά, επανέρχεσαι στο κέντρο και κάνεις βήματα προς τα δεξιά. Προσοχή! Καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησεις μένεις στην ίδια στάση. Δυο λεπτά είναι αρκετά για αυτή την άσκηση.

Η απόλυτη άσκηση για τέλειους γλουτούς. Ανοίγεις τα πόδια σου με τα δάχτυλα να κοιτούν προς τα έξω και κάνεις καθίσματα. 60 επαναλήψεις είναι καλές.

Εάν θες και εσύ ν’ αποκτήσεις τους γλουτούς της Jennifer Lopez μπορείς να κάνεις αυτές τις τρεις ασκήσεις κάθε μέρα. Όπως θα δείς θα χρειαστείς μόνο 15 λεπτά για να τις κάνεις.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ