Λίγο μετά τη συμμετοχή τους στο Asia Express, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση βρίσκονται στο J2US.

Μάλιστα, o Φασουλής δεν άντεξε και σχολίασε την τόσο ενεργή παρουσία τους στο τηλεοπτικό γυαλί, ενώ τόνισε πως με τη συμπεριφορά τους δείχνουν δύο ανθρώπους, οι οποίοι ζητάνε δημοσιότητα.

«Καλώς ήρθατε! Είναι και περίεργο και ωραίο που ήρθατε να συνεχίσετε εδώ τον μήνα του μέλιτος. Μας τιμά ιδιαιτέτως. Είστε από τα αγαπητά πρόσωπα στην τηλεόραση, γιατί οι εμφανίσεις σας είναι πολύ συχνές, σχεδόν καθημερινές», είπε αρχικά.

«Μου έκανε εντύπωση που έμαθα προχθές ότι διαμαρτυρηθήκατε για την πολλή δημοσιότητα. Γιατί; Αφού εσείς δεν τη θέλετε; Την αποποιείστε;», συμπλήρωσε.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου τότε του απάντησε αμέσως: «Όχι βέβαια, απλά είναι καλό σε όλα τα πράγματα στη ζωή να τηρούνται τα όρια, η χρυσή τομή και όλα αυτά». Ωστόσο, ο Σταμάτης Φασουλής επέμεινε λέγοντας: «Αν εννοείτε για τις εμφανίσεις σας, ναι. Έχετε δίκιο».

Τέλος, τόνισε στο ζευγάρι: «Θα σας δώσω μια συμβουλή. Μην απαντάτε ποτέ σε ό,τι λένε εναντίον σας. Γιατί και όποιος δεν το διάβασε, θα το διαβάσει, ενώ αν το αφήσετε έτσι, θα ξεχαστεί. Ποιος θυμάται τι είπαν για μένα πριν τρία χρόνια; Αν απαντούσα, θα το θυμόταν διπλός αριθμός».

Λίγο πριν επιστρέψουν στα backstage ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση δεν παρέλειψαν να αποδείξουν για ακόμα μία φορά πόσο ερωτευμένοι είναι, ανταλλάσσοντας ένα μεγάλης διάρκειας φιλί στον αέρα του σόου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ