Για τελευταία φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκαν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το βράδυ της Κυριακής, στον μεγάλο τελικό με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη στο πρόγραμμα του Alpha. Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι θέλησε να εκπλήξει τόσο την κριτική επιτροπή όσο και το τηλεοπτικό κοινό με την επιλογή να ερμηνεύσει κομμάτι που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου.

Ο λόγος για το «Θεός αν είναι» με το οποίο όμως δεν κατόρθωσαν να εντυπωσιάσουν. Αντιθέτως, η κριτική που έλαβαν ήταν αυστηρή με την Ιλάειρα να δείχνει ανοιχτά την στεναχώρια της.

«Παρόλο που της το είπα κάποια στιγμή, η Ιλάειρα ακολουθεί τις νότες και θέλει να είναι σωστή βγάζοντας σωστές νότες. Αυτό το τραγούδι όμως είναι μόνο ψυχή. Αυτό το πράγμα δεν το άκουσα εγώ σήμερα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Καίτη Γαρμπή. «Θα σταματήσω εδώ γιατί το κορίτσι έχει αγχωθεί πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ δύσκολο τραγούδι, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό αλλά τόσο μπορεί να δώσει. Έδωσε όμως ότι μπορούσε, απλά δεν έφτανε».

Η Ιλάειρα Ζήση δεν έκρυψε την συναισθηματική της φορτιση, στα σχόλια των κριτών, δηλώνοντας λιτά «λυπάμαι που δεν σας άρεσε. Εγώ την ψυχούλα μου την έβαλα».

«Γλυκούλα μου, είσαι τόσο μικρούλα για να μπορέσεις να μπεις μέσα σε αυτή τη συνθήκη του τραγουδιού. Νιώθω ότι έχετε βάλει πάρα πολύ ψηλά τον πήχη χωρίς να υπάρχει λόγος. Σαν να ρισκάρετε ενώ θα έπρεπε να πάτε με κάτι, πολύ καλό επίσης, όχι τόσο δύσκολο. Θεωρώ ότι δεν ήταν αυτό το τραγούδι ούτε για το νεαρό της ηλικίας σου ούτε για τις δυνατότητες σου» πρόσθεσε, ακόμα, η Δέσποινα Βανδή στην κριτική που έκανε προς την Ιλάειρα Ζήση και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου στον μεγάλο τελικό του J2US.

Δείτε τα σχόλια των κριτών αλλά και την ερμηνεία τους:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ