Μετά την εμφάνιση της Ναταλί και τα θερμά σχόλια από την κριτική επιτροπή, ο Νίκος Κοκλώνης έστειλε το ζευγάρι στο J2US στο celebrity room για να συναντήσει την Κατερίνα Στικούδη. Η Ναταλί Κάκκαβα με τα λόγια της συγκινήσε την Κατερίνα.

«Τόση ώρα εδώ πάνω κάνουμε κάτι πολύ πρωτότυπο. Μιλάμε για τα παιδιά μας! Έλεγα στην Κατερίνα και μου λέει, «μην το πεις στον αέρα γιατί θα βάλω τα κλάματα» αλλά εμένα μου αρέσει να βγαίνουν πραγματικά συναισθήματα από τους ανθρώπους. Της έλεγα ότι τρομερά συγκινητικό έναν χρόνο πριν να έχουμε δει την Κατερίνα με το μωράκι της στην κοιλίτσα της και τώρα να έχει έρθει ένας μπέμπαρος, ένας κούκλος, ένας Θεός που είναι κατάξανθος και καταγάλανος και να τρέχει πάνω κάτω το πλατό» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα με την Κατερίνα Στικούδη να προσπαθεί να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση.

«Τι να πω τώρα εγώ, άσε με. Η αλήθεια είναι ότι περνάει γρήγορα ο καιρός, πρέπει να ευχαριστιόμαστε την κάθε στιγμή. Είναι ένα ταξίδι δύσκολο για κάθε γυναίκα, διαφορετικό για κάθε γυναίκα η εγκυμοσύνη, η όλη διαδικασία, η γέννα. Όλες οι μανούλες να μην πονάνε καθόλου, να γίνονται όλα αβίαστα. Αχ, πάμε τώρα στα δικά μας! Μη μου το κάνεις αυτό! Όλα μπορούν να συνδυαστούν και το κάνεις και συ και το κάνουν πάρα πολλές εκεί έξω. Και να εργαζόμαστε μπορούμε και μανούλες να είμαστε» αποκρίθηκε η Κατερίνα Στικούδη στο J2US.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ