Η Ιβάνα Τραμπ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 χρόνων και αποκαλύφθηκε η ακριβής αιτία του θανάτου της. Ο θάνατός της οφείλεται σε πτώση από τις σκάλες του σπιτιού της στη Νέα Υόρκη και η New York Post επιβεβαίωσε ότι η νεκροψία της ολοκληρώθηκε την Παρασκευή.

Η πτώση προκάλεσε «αμβλύ τραύμα πρόσκρουσης» στον κορμό της, δήλωσε το ιατροδικαστικό γραφείο της Νέας Υόρκης. Η πρώτη σύζυγος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν το απόγευμα της Πέμπτης. Ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν πατέρας και των τριών παιδιών της Ιβάνα και δήλωσε για τον χαμό της: «Είμαι πολύ λυπημένος που ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, που ήταν πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη».

Ο Ντόναλντ Τραμπ συμπλήρωσε: «Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή. Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ». Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι η πρώην του ήταν «τόσο περήφανη» για τα παιδιά της και ολοκλήρωσε το μήνυμά του, γράφοντας: «Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!».

Ο Τραμπ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ εξέδωσαν κοινή δήλωση την Πέμπτη που έγραφε: «Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της αγαπημένης μας μητέρας. Η μητέρα μας ήταν μια απίστευτη γυναίκα, μια δύναμη στις επιχειρήσεις, μια αθλήτρια παγκόσμιας κλάσης, μια λαμπερή γυναίκα, μητέρα και φίλη. Δίδαξε στα παιδιά της τη σκληρότητα, τη συμπόνια και την αποφασιστικότητα. Θα λείψει πολύ στα τρία της παιδιά και στα δέκα εγγόνια της».

main photo: Getty Images/Ideal Image

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ