Ο αγαπημένος τραγουδιστής Ησαϊας Ματιάμπα, μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, αλλά κατά καιρούς μας δείχνει την υπέροχη οικογένειά του και την πανέμορφη σύζυγό του Βασιλική Καλιανιώτη.

Ο Ησαϊας Ματιάμπα και η Βασιλική Καλιανιώτη, είναι παντρεμένοι από το 2018 και την ίδια χρονιά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τον Ηρακλή που σήμερα είναι 5 ετών.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Ησαϊας Ματιάμπα, είχε παραδεχτεί ότι με τη σύζυγό του έζησε για πρώτη φορά τον «κεραυνοβόλο έρωτα». Μάλιστα ο ίδιος, είχε αποκαλύψει όταν η γυναίκα του Βασιλική γέννησε, βρισκόταν στην αίθουσα τοκετού καθ’ όλη τη διάρκει και τραβούσε βίντεο.

Μπορεί ο Ησαϊας Ματιάμπα να μη δείχνει πολύ συχνά την σύζυγό του, αλλά όσες φορές την έχει δείξει, τα σχόλια πέφτουν «βροχή», αφού πρόκειται για μία πανέμορφη γυναίκα. Με αφορμή τα γενέθλία της, ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε σπάνια κοινά τους στιγμιότυπα.

Ο ίδιος, έχει απαθανατίσει και άλλες φορές τον μικρό του γιο και την πανέμορφη σύζυγό του, Βασιλική, αλλά σχετικά σπάνια. Μία κοινή εμφάνισή τους που είχε ενθουσιάσει τους θαυμαστές του Ησαΐα ήταν στο video clip του τραγουδιού του «Μία ανάσα για δυο».

Ο Ησαϊας Ματιάμπα με τη σύζυγλο του Βασιλική Καλιανιώτη και τον μικρό τους γιο, Ηρακλή

Ησαϊας Ματιάμπα

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ