Ο φημισμένος ηθοποιός του Μπόλιγουντ Irrfan Khan πέθανε στην πόλη της Βομβάης στην Ινδία, αφού εισήχθη σε νοσοκομείο της πόλης με μόλυνση του παχέος εντέρου την Τρίτη σε ηλικία 53 ετών.

“Ο Irrfan ήταν μια δυνατή ψυχή, κάποιος που αγωνίστηκε μέχρι το τέλος και πάντα ενέπνευσε όλους όσοι ήρθαν κοντά του”, δήλωσε ο δημοσιογράφος του σε δήλωση την Τετάρτη.

Πέρασε τις τελευταίες ώρες του “περιτριγυρισμένος από την αγάπη του, την οικογένειά του για την οποία νοιαζόταν περισσότερο”, ανέφερε δήλωση της οικογένειάς του. Ο ηθοποιός είχε περάσει αρκετούς μήνες πέρυσι στο Ηνωμένο Βασίλειο υποβάλλοντας σε θεραπεία για καρκίνο.

Ο καλλιτέχνης έφερε μια μοντέρνα ευαισθησία στις ταινίες του. Έκανε το ντεμπούτο του με το “Mira Nair’s Salaam Bombay” το 1988.

Ήταν ένας από τους πρώτους Ινδούς ηθοποιούς που σημείωσαν επιτυχία στο δυτικό κινηματογράφο, ακολουθώντας παλαιότερους πρωτοπόρους. Εμφανίστηκε σε πολλές βραβευμένες διεθνείς ταινίες, όπως The Warrior, Slumdog Millionaire και Life of Pi. Στο Χόλιγουντ, δούλεψε για επιτυχίες όπως The Amazing Spider-Man, το Inferno και το Jurassic World.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ