Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκονται από την Δευτέρα 9/01 η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η ίδια επέλεξε να γεννήσει στη Θεσσαλονίκη και δίπλα της είχε φυσικά τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος δείχνει να είναι ξετρελαμένος με τον γιο του.

Οι δυο τους έχουν επιστρέψει, μαζί με τον γιο τους στην Αθήνα και η γνωστή influencer πλέον προσπαθεί να προσαρστεί στην νέα της καθημερινότητα. Η Ιωάννα Τούνη, από τη μέρα που ήρθε στη ζωή το πρώτο της παιδί, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αρκετά στιγμιότυπα από τη νέα καθημερινότητα δείχνοντας όχι μόνο τις καλές στιγμές αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μια νέα μαμά.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους την εικόνα του σώματός της 12 μέρες μετά τη γέννηση του γιου της.

«Έχει 12 μέρες που γέννησα. Ήμουν 62 κιλά, έφτασα 78 και σήμερα το πρωί που ζυγίστηκα ήμουν στα 70 κιλά. Φαίνομαι ακόμα αρκετά πρησμένη, έχω χαλαρό δέρμα στην κοιλίτσα, αλλά, κάθε μέρα είμαι και καλύτερα» αναφέρει στο βίντεό της η Ιωάννα Τούνη συμπληρώνοντας πως ακόμη δεν έχει ξεκινήσει διατροφή και σκοπεύει να κάνει το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ