Ο καιρός θυμίζει κάτι από χειμώνα και η Ιωάννα Τούνη δημιούργησε το πιο ειδυλλιακό σκηνικό στο σπίτι όπου μένει με τον αγαπημένο της Δημήτρη Αλεξάνδρου στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Η γνωστή επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη ετοίμασε μια έκπληξη στον αγαπημένο της, καθώς διακόσμησε το ευρύχωρο σαλόνι του σπιτιού της με κεριά και με λαμπάκια και έτσι δημιούργησε ένα ατμοσφαιρικό σκηνικό το οποίο απόλαυσε στη συνέχεια με μια κούπα ζεστό καφέ και την καλύτερη παρέα, τον σκυλάκο του Δημήτρη Αλεξάνδρου που τη γέμιζε με χάδια.

Με την αφορμή αυτή ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια ξενάγηση για τους διαδικτυακούς του ακολούθους στο πολυτελές σπίτι όπου στεγάζει τον έρωτά του με την Ιωάννα Τούνη μέσα σε ένα μαγικό φυσικό τοπίο.

Όπως μπορεί κανείς να διακρίνει το πολυτελές οίκημα διαθέτει ιδιαίτερη αισθητική με μινιμαλιστική διακόσμηση, ενώ οι χρωματικοί τόνοι του λευκού και του ξύλου κυριαρχούν. Μάλιστα, το σπίτι διαθέτει και έναν μοναδικό κήπο ενώ έξω ακριβώς από τη μπαλκονόπορτα φαίνεται και το τζακούζι.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ