Το πρόσωπό της αποκάλυψε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, δύο χρόνια μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι. Η αρχή έγινε στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη που προβλήθηκε πρόσφατα. Η Ιωάννα πέταξε για πρώτη φορά τη μάσκα του προσώπου τους και θέλησε να δείξει στον κόσμο που όλο αυτό το διάστημα τη στήριξε, την εικόνα της, όπως είναι σήμερα, σε μία ακόμα πράξη γενναιότητας.

Αυτές τις ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στη Γαλλία όπου βρίσκεται σε κέντρο υδροθεραπείας και σε ιαματικά λουτρά, και μοιράζεται διαδοχικά stories, μιλώντας για τις νέες θεραπείες που θα κάνει που θα τη βοηθήσουν στην αποκατάστασή της.

«Καλησπέρα από Γαλλία, έχω λάβει άπειρα μηνύματα, δεν μπορώ να απαντήσω σε όλους. Θέλω να σας πω πού έχω έρθει. Είμαι στον Μονπελιέ της Γαλλίας, εδώ είναι το κέντρο υδροθεραπείας και έχω έρθει για θεραπείες. Αυτές είναι οι θεραπείες είναι με ιαματικά νερά και κάνουν πάρα πολύ καλό στα εγκάυματα», λέει η Ιωάννα. Και προσθέτει: «Είναι πανέμορφα, είναι ησυχαστήριο. Βοηθά τη ψυχολογία το μέρος, βοηθά το δέρμα να ισορροπεί τις λειτουργίες του».

 

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ