Η Ιωάννα Μαλέσκου τηρεί σιγή ιχθύος για τα επαγγελματικά της και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day απάντησε διπλωματικά για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η παρουσιάστρια του “Love it” δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για τις συζητήσεις που κάνει, ούτε θέλησε να σχολιάσει τα όσα ακούγονται ότι του χρόνου δεν θα βρίσκεται στο ΣΚΑΪ.

«Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να πω. Είναι ακόμη η σεζόν στα καλύτερά της και έχουμε ακόμη δρόμο για να σκεφτόμαστε το μέλλον. Είναι όλα καλά. Περνάμε πολύ όμορφα. Είναι μια ομαλή περίοδος, αλλά περνάμε καλά. Η ζώνη 10 με 1 είναι μια ζώνη που αγαπώ πάρα πολύ, αλλά δε λέω όχι. Όταν κάτι με τσιγκλήσει ασφαλώς θα το εξετάσω. Ούτε στους πολύ κοντινούς μου δε λέω αν κάνω συζητήσεις για του χρόνου»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου τόνισε πως το συμβόλαιό της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΙ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και από το κανάλι φαίνεται πως δεν υπάρχει διάθεση για ανανέωση. Από την άλλη, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, το Open διαψεύδει τις φήμες περί συζητήσεων με την Ιωάννα Μαλέσκου.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ