Στο τηλεοπτικό μέλλον της αναφέρθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, το οποίο παραμένει άγνωστο, αφού η αποχώρησή της από τον ελλαδικό σταθμό ΣΚΑΪ θεωρείται σίγουρη. Η ίδια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” και αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί, αλλά και στα τηλεοπτικά σχέδια της.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε αναφορά για την μέχρι τώρα εμπειρία της ως δημόσιο πρόσωπο και είπε “Έχουμε 2 μήνες και κάτι ακόμα για το “Love it” δεν έχει κλείσει ακόμα η σεζόν. Γεμάτη νιώθω. Όσοι κάνουμε αυτό το επάγγελμα και έχουμε δημόσιο λόγο κρινόμαστε. Αυτό είναι και το ωραίο στην υπόθεση γιατί κρίνεσαι και βελτιώνεσαι. Αν έχεις και τη διάθεση της αυτοκριτικής, ένα παραπάνω. Δεν ένιωσα να βρίσκομαι σε δυσμενή θέση. Όλα είναι καλοδεχούμενα αν μπορούν να σε κάνουν καλύτερο άνθρωπο” ενώ πρόσθεσε: “Από εκεί και πέρα κάποια σχόλια που καλό θα ήταν να μην είχαν γίνει και λίγο με πίκραναν και με στεναχώρησαν, τα προσπερνάω. Τα κρατάω, και προχωράω μπροστά. Δε κρατάω κακίες. Δε μου αρέσει να αναλώνομαι σε αρνητικά συναισθήματα”.

Αναφερόμενη στις μετρήσεις της τηλεθέασης, είπε χαρακτηριστικά ότι ‘’ “Το άγχος για τους αριθμούς δε το αισθάνθηκα. Το άγχος το έχω καθημερινά για να είμαι καλή και συνεπής. Δε μπορώ να ξέρω ακόμα τι θα γίνει με το Love it. Αυτό το ξέρει ο ΣΚΑΪ. Δε μπορώ να σχολιάσω αυτά που ακούγονται… Θα έρθει η στιγμή που θα μπορώ να μιλήσω και εγώ πιο άνετα. Σίγουρα έχω πράγματα στο μυαλό μου. Οι κύκλοι είναι για να ανοίγουν και να κλείνουν. Κάθε τι που είναι αξιόλογο το φιλτράρω” κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ