Την ημερομηνία που θα ολοκληρωθεί η εκπομπή «Love It» αποκάλυψε η Ιωάννα Μαλέσκου το μεσημέρι της Δευτέρας. «Σήμερα 30 Μαΐου. Μεθαύριο μπαίνει ο Ιούνιος», είπε η παρουσιάστρια στην έναρξη της εκπομπής της. Σχολιάζοντας το χθεσινό αγώνα του Survivor με έπαθλο το ταξίδι στο Μεξικό, το οποίο τελικά κέρδισαν οι Μπλε, η παρουσιάστρια είπε: «Θα πάμε όλοι μαζί ένα ωραίο ταξίδι στις 15 Ιουλίου όταν τελειώσει η σεζόν».

Ιωάννα Μαλέσκου: Ολοκληρώνεται η συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ;

Πολλά έχουν γραφτεί για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της είπε για το αν θα ανανεώσει τη συνεργασία της με το ΣΚΑΙ; «Δεν είναι η στιγμή να τα συζητήσουμε αυτά! Το ξέρετε πολύ καλά. Αλλά δόξα τω Θεώ όλα κυλούν όμορφα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Θα έβλεπα τον εαυτό μου σε πολλά πρότζεκτ και από ό,τι φαίνεται και άλλοι άνθρωποι. Ό,τι είναι καλύτερο θα το επιλέξουμε»

Θα ήθελε να παραμείνει στον ΣΚΑΙ; «Θα είμαι πάντα εκεί που με αγαπούν, με εκτιμούν και αναγνωρίζουν και είναι αμοιβαίο, οπότε η απάντησή μου θα φανεί στο μέλλον», απάντησε.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ