Τις πρώτες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου πριν λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια, που τη φετινή σεζόν απέχει από την τηλεόραση λόγω της εγκυμοσύνης της, συνάντησε τους δημοσιογράφους σε βραδινή της έξοδο και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πως κατάφερε τόσο καιρό να κρατήσει μυστική την εγκυμοσύνη της, στο φύλο του μωρού αλλά και στο πρόγραμμα διατροφής της.

«Δε μπορώ να πω ακριβώς ότι μου λείπει η τηλεόραση γιατί είναι μια συνειδητή απόφαση το να απέχω αλλά θέλω να πιστεύω ότι θα έρθει η στιγμή που θα επανέλθω. Το φύλο του μωρού δε το έχουμε μοιραστεί ακόμα. Μετράμε αντίστροφα, έχουν μείνει ούτε τρεις μήνες ακόμα, πλησιάζει. Η αλήθεια είναι ότι συμπεριφερόμουν σαν να μην είμαι έγκυος καιρό τώρα και ήταν συνεργάσιμο και το μωράκι και μπορούσα να το καμουφλάρω. Από ένα σημείο όμως και μετά, επειδή είναι και ένας πολύ ωραίος λόγος και αυτά δεν είναι να τα κρύβεις αλλά να τα προστατεύουμε, οπότε τώρα δε κρύβεται…» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε, 

Όσον αφορά το πρόγραμμα διατροφής της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, η ίδια δήλωσε πως «Έχω τόσο πειθαρχημένο μυαλό που ακόμα και στις λιγούρες λέω “ώπα”. Προσπαθώ να τρέφομαι υγιεινά και μαγειρεύω συνταγές που βρίσκω τώρα και δεν ήξερα ποτέ ότι μπορούσα να κάνω και να είναι νόστιμες. Η γυμναστική παραμένει στη ζωή μου, τώρα είναι προσαρμοσμένη σε αυτά που μπορεί να κάνει μια έγκυος», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Μάλιστα, σε πρόσφατο στόρι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έδειξε μια από τις συνταγές που έκανε για να «ικανοποιήσει» τις λιγούρες της.

Δείτε τι έφτιαξε:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ