Καλεσμένη στην σημερινή εκπομπή του “Με αγάπη Χριστιάνα” ήταν η Ιωάννα Λαμπροπούλου!

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους για το νέο επαγγελματικό της βήμα ως παρουσιάστρια στο πολυαναμενόμενο κωμικό παιχνίδι του Alpha Κύπρου “Δώσε Βάση”, για την καριέρα, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ίδια όπως εξομολογήθηκε νιώθει γεμάτη και το μόνο που έμεινε για να ολοκληρώσει την ευτυχία της είναι το νυφικό! Όπως ανέφερε, μετά την αναβολή λόγω πανδημίας, λογαριάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο 2021.

“Νιώθω γεμάτη αυτή τη χρονιά, γιατί έχω και το “Κάμπινγκ”, έχω το ραδιόφωνο, ήρθε και αυτό το comedy σόου, δηλαδή έμεινε το νυφικό. Ακυρώθηκε ο γάμος μας, τώρα λέμε για το 2021, εκτός εάν αποφασίσουμε να το κάνουμε σε κλειστό κύκλο. Δεν περίμενα να έρθουν έτσι τα πράγματα. Αυτό το πρότζεκτ δεν το περίμενα, μόλις μου το πρότειναν, κάναμε το δοκιμαστικό και λειτούργησε μαγικά”

Δείτε το απόσπασμα στο ακόλουθο βίντεο:

Η Ιωάννα Λαμπροπούλου θα βρίσκεται στο “τιμόνι” του νέου κωμικού σόου του Alpha Κύπρου “Δώσε Βάση!”.

Βασισμένο στο διεθνές format του CBS “Have You Been Paying Attention?”, το «ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ» συνδυάζει στοιχεία κωμικού show και τηλεπαιχνιδιού και από τις 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο θα έρχεται κάθε φορά μαζί με έναν καλεσμένο και τους τέσσερις ατακαδόρους και απρόβλεπτους επώνυμους (Σοφοκλής Κασκαούνιας, Χριστιάνα Αρτεμίου, Μέμνων Σωτηρέλης και Γιώργος Κυριάκου) που θα απαντούν σε ερωτήσεις της επικαιρότητας. Σοβαρές απαντήσεις, μην περιμένετε, γιατί οι σωστές κερδίζουν βαθμούς, αλλά οι ξεκαρδιστικές χαρίζουν άφθονο γέλιο!

Από το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο στις 21:20, τα βράδια αλλάζουν στον ALPHA Κύπρου και αποκτούν όλες τις αποχρώσεις του γέλιου και της τρέλας, αφού έρχεται το νέο κωμικό show-τηλεπαιχνίδι «ΔΩΣΕ ΒΑΣΗ»!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ